I-Vakmanschap

Op zoek naar I-talent?

We willen als overheid sneller digitaliseren om de publieke dienstverlening te verbeteren. Daarvoor is meer kennis nodig en voldoende professionals in de informatietechnologie (IT) en informatievoorziening (IV). Dat is een flinke opgave met de huidige krapte op de arbeidsmarkt!

Het programma I-Vakmanschap helpt jou als Rijksorganisatie hierbij. Dat doen we met de programmaonderdelen: I-Partnerschap, Rijks I-Arbeidsmarktcommunicatie & Werving. Maar er gebeurt nog veel meer binnen het programma. Denk aan een project als Kwaliteitsraamwerk Informatievoorziening of onze initiatieven op het gebied van Kennisdeling.

Deze website is de toegangspoort tot meer informatie over deze programmaonderdelen. En ook vind je hier aankomende activiteiten en het laatste nieuws over het programma.

Activiteiten

Informatiespecialist @ Rijksoverheid #informatiemanagement

Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden om als informatieadviseur of informatiemanager bij de Rijksoverheid aan de slag te gaan? Ontdek het tijdens ons online event op maandag 4 maart van 15:00 tot 16:30 uur. Ben je verhinderd? Meld je dan ook aan en ontvang de terugkijklink.

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Productiviteit verhogen met behulp van strategische personeelsplanning

PriceWaterhouseCoopers (PwC) heeft een onderzoek uitgevoerd naar de ontwikkeling van de productiviteit in de publieke uitvoering. Dit onderzoek biedt concrete handvaten om de productiviteit van de publieke dienstverlening te verbeteren. Waarom is strategische personeelsplanning (SPP) zo belangrijk en hoe pak je het effectief aan?

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Programmaonderdelen

Nieuws

Meer nieuws