Nieuwsbrieven

Bekijk hieronder de nieuwsbrieven van het programma Versterking I-Vakmanschap Rijksdienst. Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan voor de verzendlijst.

Nieuwsbrief HR-ICT november 2021

Lees meer over de rijksbrede ondersteuning om extra informatiespecialisten in huis te halen, de praktische roadshows die rijksorganisaties helpen bij het invoeren van het KWIV-raamwerk of pak dat artikel mee dat je in een eerdere editie had gemist.

Nieuwsbrief HR-ICT juli 2021

Dit julinummer gaat over: het op orde brengen van de informatiehuishouding en de rijksbrede ondersteuning daarbij, de aanpak van Rijkswaterstaat hoe ze nu en straks aan goede IT-mensen komen, en de lancering van een nieuw doctoraatsprogramma cybersecurity voor hbo’ers en wo’ers binnen het Rijk.

Nieuwsbrief HR-ICT april 2021

In het aprilnummer lees je meer over de ervaringen met strategische personeelsplanning binnen het Rijk, de voordelen van werken met KWIV-profielen en het in dienst nemen van veelbelovende I-trainees.

Nieuwsbrief HR-ICT februari 2021

Lees meer over de krapte op de IT-arbeidsmarkt, de nieuwe wervingsaanpak van DUO en over de reeks kennissessies die het programma Versterking HR-ICT de komende tijd aanbiedt met de oproep ‘Deel die slimme oplossingen!’.

Nieuwsbrief HR-ICT december 2020

In deze nieuwsbrief vind je een terugblik op 2020 en de activiteiten van het programma HR-ICT om de IT-kennis van de Rijksoverheid up-to-date te houden en jong IT-talent binnen te halen.

Nieuwsbrief HR-ICT september 2020

Dit septembernummer brengt de Nederlandse IT-arbeidsmarkt in kaart en geeft tien praktische voorbeelden op welke manieren hoger onderwijs en het Rijk samen kunnen werken op IT-gebied, via het I-Partnerschap.

Nieuwsbrief HR-ICT juli 2020

Hierin lees je onder andere de doe-het-zelftips van Marcel Staring, over zomerschool en over IT-tekort in Nederland.

Nieuwsbrief HR-ICT mei 2020

Hierin lees je onder andere over staatssecretaris Knops en koepelvoorzitters hoger onderwijs die commitment tonen aan het I-Partnerschap, over hoe IT de anderhalvemeterwereld verbindt en over het hoge animo voor het Rijks I-Traineeship.