Nieuwsbrieven

Bekijk hieronder de nieuwsbrieven van het programma Versterking I-Vakmanschap Rijksdienst. Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen? Meld je hier aan voor verzendlijst van de nieuwsbrief

Nieuwsbrief I-Vakmanschap, april 2024

In deze nieuwsbrief van april 2024 lees je onder andere meer over de laatste kennnissessie over strategische personeelsplanning en welke stappen je moet zetten als overheidsorganisatie om te zorgen dat je informatiehuishouding vóór 2027 op orde is.  Ook wordt toegelicht hoe rijksorganisaties het Kwaliteitsraamwerk Informatievoorziening (KWIV) gebruiken van het programma I-Vakmanschap om te kijken welke expertise al in huis is en welke specialisten nog nodig zijn. En nog veel meer!

Nieuwsbrief I-Vakmanschap, december 2023

In deze nieuwsbrief van december 2023 lees je alles over het aantrekken van vakkundige I-professionals met eigentijdse kennis en vaardigheden is een aanzienlijke uitdaging binnen de Rijksoverheid, vooral gezien de huidige krapte op de arbeidsmarkt. I-Vakmanschap, onder de vleugels van CIO Rijk, biedt ondersteuning aan overheidsorganisaties om deze opgave aan te gaan. In deze nieuwsbrief zetten we de voortgang van een aantal lopende activiteiten, onderzoeksresultaten en best practices in de spotlights.