Rijks I-Stage

Rijks I-Stage is er voor I-student en rijksorganisatie. Wij zijn hét centrale punt voor I-studenten die een leerzame stageplek of onderzoeksopdracht zoeken binnen het Rijk en we ondersteunen rijksorganisaties bij het wervingsproces.

Voor studenten: stages, opdrachten en bijbanen binnen de hele overheid

Ben je mbo-, hbo-, of universitair student en ben je opzoek naar een stage, afstudeeropdracht en/of bijbaan binnen het I-domein? Rijks I-Stage helpt je graag! Solliciteer via de stagevacature op Werken voor Nederland en wij nemen contact met je op om een stage-, onderzoek of bijvaan te vinden die bij je past. 

Ga naar onze studentenpagina

Voor Rijksorganisaties: wij helpen met het vinden van I-talent

Rijks I-Stage – onderdeel van I-Partnerschap - neemt jou werk uit handen bij de werving en voorselectie van jong I-talent. We werven actief en zorgen dat jong I-talent een goed beeld krijgt van het Rijk en de vele carrièremogelijkheden.

Events & belangrijke data

Click&Connect@Rijksoverheid

Zoek je een I-stage of -afstudeeropdracht? of I-bijbaan of I-Traineeship? En lijkt het je wat om je in te zetten voor Nederland? Kom dan langs op het Click&Connect event van de Rijksoverheid op donderdag 16 mei 2024!

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Jaarbeurs Utrecht, Julianazalen, Juliana 1

Click&Connect@Rijksoverheid

Zoek je een I-stage of -afstudeeropdracht? of I-bijbaan of I-Traineeship? En lijkt het je wat om je in te zetten voor Nederland? Kom dan langs op het Click&Connect event van de Rijksoverheid op donderdag 14 november 2024!

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Den Haag

Bekijk ook

Nieuws

Meer nieuws