Voor onderwijsinstellingen

Een I-stage bij het Rijk biedt studenten de kans om I-werkervaring op te doen in een uitdagende omgeving met maatschappelijke impact. Door samen te werken, investeren onderwijsinstellingen en het Rijk in de ICT'ers van de toekomst.

Rijks I-Stage is opgericht om studenten te enthousiasmeren voor een I-functie bij de overheid, de overheid toegankelijk te maken voor studenten die op zoek zijn naar een ICT-stage én om als overheid actief te leren van nieuwe inzichten die de studenten inbrengen.

Studenten kunnen zelf direct contact opnemen als zij interesse hebben in een ICT-stage bij de Rijksoverheid, door te solliciteren. Wil je jouw opleiding of onderwijsinstelling verbinden aan Rijks I-Stage en een samenwerking aangaan? Neem dan contact met ons op via: rijksistage@rijksoverheid.nl.

Onderwijs en het Rijk

Wij werken nauw samen met collega-rijksorganisaties en onderwijsinstellingen. Wij helpen bij het maken van de juiste verbindingen op het juiste moment en laten studenten kennismaken met de Rijksoverheid als aantrekkelijke I-werkgever. Zo kunnen studenten terecht voor meeloop-,  afstudeer- en onderzoeksstages door heel Nederland.

Rijks I-Stage neemt actief deel aan evenementen voor I-studenten. Denk hierbij aan stagemarkten en bedrijvendagen van I-gerelateerde opleidingen. Heb je een mooi event, waar wij een bijdrage aan kunnen leveren? Neem dan contact met ons op via: rijksistage@rijksoverheid.nl.