Blogreeks Coaches in beeld

Zo'n 425 ambtenaren oefenen een tweede beroep uit als coach bij InterCoach. Wie zijn deze coaches? En waarom kiezen ze ervoor om naast hun drukke banen te coachen? In deze serie brengen we de drijfveren van een aantal coaches in beeld. De komende maanden breiden we deze serie uit met meer verhalen van coaches.

Amy Immers-Lugtenburg

De behoefte onder de hulpvraag, daar zit volgens Amy Immers-Lugtenburg de sleutel voor groei en ontwikkeling. Zij haalt dit veilig en voorzichtig naar boven in warme coachingssessies via InterCoach. Amy deed onder andere opleidingen voor systemisch coachen, kindercoaching, lifestylecoach en werken met kernemoties. Teamontwikkeling is onderdeel van haar werk als project- en programmaleider bij Rijksconsultants. Lees meer over Amy in dit nieuwsbericht.

Lucille Nolle-Pronk

Verbinding vinden met de ander, dat is wat Lucille Nolle-Pronk nastreeft. Als coach en als mens. Jarenlang werkte ze als senior HR-adviseur bij de directie P&O van BZK. Nu werkt Lucille als coach en senior adviseur bedrijfsvoering bij O&P Rijk/Bedrijfsvoering/HRM, voorheen P-Direkt. Lees meer over Lucille in dit nieuwsbericht.

Hermien van Triest

Hermien van Triest, voormalig programmadirecteur bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken, is al 18 jaar coach bij InterCoach. In die jaren zag ze InterCoach steeds professioneler worden en ontwikkelde ze zich in tot een ervaren coach met veel kennis van werken bij de overheid. Lees het gehele interview met Hermien.

Marc Allessie

Van de 40 jaar dat hij bij de Rijksoverheid werkt, heeft Marc Allessie al 20 jaar coach als tweede beroep: 'Mijn uitgangspunt is dat mensen op hun talenten moeten vertrouwen.' Lees het gehele interview met Marc.

Eric Bezem

Eric Bezem is plaatsvervangend Directeur-Generaal Straffen en Beschermen bij het ministerie van Justitie en Veiligheid. 'Ik wil als coach meer bieden dan praktische handvatten, ik wil de dingen benoemen die in de schaduw zitten.' Lees het gehele interview met Eric.

Marc Gazenbeek

‘Een coach kan je richting geven en je tevredener maken.’ Dat zegt Marc Gazenbeek, plaatsvervangend secretaris-generaal bij het ministerie van Defensie. Daarom zet hij zich naast zijn drukke baan in als coach en voorzitter van de Raad van Advies van InterCoach. Lees het gehele interview met Marc.

Marielle Haller-Meijering

Marielle Haller-Meijering werkt bij de provincie Noord-Holland als Team Senior op de HR-afdeling. Sinds 2017 is ze als coach verbonden als InterCoach, waar ze op een doelgerichte wijze coachees begeleidt. Het mooiste van het vak? ‘Bijdragen aan de verbetering en ontwikkeling vind ik echt geweldig!’ Lees het gehele interview met Marielle.

Erik den Hoedt

“Iedereen verdient een coach.” Dat vindt Erik den Hoedt, directeur Bedrijfsvoering bij het Ministerie van Algemene Zaken. Daarom maakt hij naast zijn drukke baan graag tijd voor coaching. Lees het gehele interview met Erik.

Beeld: ©(c) Intercoach

Aïcha Haddouche

Aïcha Haddouche is personeelsraadgever bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), daarnaast is zij coach bij InterCoach. Ze vertelt onder andere over de meerwaarde van haar bi-culturele achtergrond in coachingstrajecten. Lees het gehele interview met Aïcha.

Beeld: ©(c) Intercoach

Rob Konings

Rob Konings is manager sectie Monumenten en Kunst bij het Rijksvastgoedbedrijf. Daarnaast is hij als tweede beroep actief als intervisiebegeleider, teamcoach en coach. ‘Belangrijk om op deze manier bij te kunnen dragen aan een professionele overheid.’ Lees het gehele interview met Rob.