Archief

Informatie van de overheid moet goed vindbaar zijn. Zowel informatie van nu als van vroeger. Dit geldt ook voor de informatie van de Rijksorganisatie voor Ontwikkeling, Digitalisering en Innovatie (Rijksorganisatie ODI). 

Rechten ontlenen aan overheidsinformatie

Oude informatie kan belangrijk zijn voor onze geschiedenis of cultuur. Ook kunnen burgers en bedrijven rechten ontlenen aan de informatie op een overheidswebsite. Je kunt het bijvoorbeeld als bewijsmiddel gebruiken in een rechtszaak. Daarom bewaart Rijksorganisatie ODI oude pagina’s van deze website in het webarchief.

Hoe werkt het webarchief?

Dagelijks maken we een kopie van deze website. Wil je weten wat er eerder op deze website stond? Bekijk dan het webarchief van Rijksorganisatie ODI. 

Selecteer een datum in de kalender. Daarna kun je het webarchief op drie manieren gebruiken:

  • Navigeer door de website
  • Geef een zoekterm op in de zoekbalk onder de kalender
  • Klik op Geavanceerd zoeken en maak gebruik van verschillende filters

I-Interim Rijk, Rijks ICT Gilde, Rijksconsultants, Rijks I-Traineeship, Rijks I-Stage, Bureau Gateway Review, Ontwikkelbedrijf en InterCoach

Rijksorganisatie ODI is 1 januari 2023 ontstaan door het samengaan van de organisaties I-Interim Rijk, Rijks ICT Gilde, Rijksconsultants, Rijks I-Traineeship, Rijks I-Stage, Bureau Gateway Review, Ontwikkelbedrijf en InterCoach.

Wil je weten wat er eerder over deze organisaties op ubrijk.nl stond? Bekijk dan het webarchief van UBR.

Wil je weten wat er op de website gatewayreview.nl stond? Bekijk dan het webarchief van Bureau Gateway Review.