Over Rijksorganisatie ODI

Over Rijksorganisatie ODI

Strategisch partner
Bij prioritaire opgaven voert Rijksorganisatie ODI strategische gesprekken met u als partner. We denken mee en adviseren u over de mogelijkheden van (verdergaande) digitalisering, daarbij behorende organisatie ontwikkeling en innovatie binnen een opdracht, bieden een scala aan kennis, kunde en tools en helpen bij het realiseren en implementeren van opgaven en creëren zo met en voor u maatschappelijke meerwaarde.

Multidisciplinaire teams
Nergens is meer afwisseling te vinden in projecten en programma’s dan bij de overheid. Daarom is het goed dat Rijksorganisatie ODI een grote diversiteit aan expertise in huis heeft. Als collega’s binnen de eigen organisatie weten wij ook elkaar te vinden. We werken bij dezelfde organisatie en delen dezelfde ambities en doelen, met waardering voor de eigenheid van de diverse organisatieonderdelen. Rijksorganisatie ODI heeft altijd iemand met de gewenste kennis, kunde of advies in haar netwerk. De opgaven van de overheid vragen dikwijls om verschillende soorten deskundigheid. Een complex vraagstuk is immers niet te bezien vanuit één perspectief, voor een zo compleet mogelijk beeld zijn meerdere, samenwerkende, expertises nodig. Daartoe zal gezamenlijk accountmanagement ingevoerd gaan worden.

Kennis delen
Met en voor u organiseert ODI kennissessies, op basis van integraal denken en handelen voor de inzet vanuit de verschillende merken. Bij vertrek van een (interim) consultant bij u als partner zorgen we ervoor dat de in de opdracht opgedane kennis wordt verrijkt, geborgd én teruggegeven aan u en aan de overheid. Ook bieden we tools voor- en faciliteren we kennisdeling en leren & ontwikkelen voor onze opdrachtgevers. Dankzij onze ervaring krijgen we ook steeds vaker de rol van strategisch partner. Wij houden van rust brengen in ‘gedoe’ en gaan door waar anderen stoppen.

Homepage UBR