Trainingsaanbod

Het trainen van mindfulness en inzichten uit de positieve psychologie draagt bij aan het vergroten van het aanpassingsvermogen en het reflectief vermogen van medewerkers. Eigenschappen die nodig zijn om te kunnen meebewegen met veranderingen, om te gaan met onvoorspelbaarheid, in verbinding te staan met de omgeving en goed te kunnen blijven samenwerken.

Trainingen in 2024:

Trainingen maken een belangrijk deel uit van onze maatwerktrajecten. Een aantal van onze trainingen is ook op individuele basis te volgen, zoals Design je ambtelijk vakmanschap, waarin deelnemers leren hoe ze meer werkplezier en persoonlijk leiderschap kunnen ervaren of Bewust ambtelijk vakmanschap, waarin rijksmedewerkers leren hoe ze op een verantwoordelijke manier omgaan met hun publieke taak en op welke manier ze daar vorm aan kunnen geven. Maar ook Mindful werken bij de overheid en de Sterke kanten training die relevant zijn voor medewerkers die met meer bevlogenheid aan het werk willen zijn, betere prestaties willen neerzetten en hun aanpassingsvermogen en reflectief vermogen willen vergroten.

Daarnaast bieden we aantal ondersteunende trainingen aan zoals Bewust luisteren en Mindfulness en de overgang

Kijk voor meer informatie, data en inschrijving op het LOC-portaal, Leer-Rijk (NB: dit kan het best via je desktop of laptop) of op het leerportaal van je eigen organisatie.
Heb je andere vragen over ons trainingsaanbod of wil je in gesprek over jouw verandervraagstuk en wat we daarin voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via mindfulrijk@rijksoverheid.nl.

Individuele maatwerktrajecten

Heb jij het gevoel dat je onvoldoende in verbinding staat met jezelf en met anderen? Heb je last van werkdruk of geeft je werk je niet meer de energie die je graag zou willen?

Meld je dan aan voor een traject van Mindful Rijk. Speciaal voor medewerkers die niet in een training maar op individuele basis aan de slag willen aan de hand van/met mindfulness en positieve psychologie. Dit traject is ook geschikt voor medewerkers die geïnspireerd zijn door de Inner Development Goals (IDG’s) en deze verder willen ontwikkelen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar mindfulrijk@rijksoverheid.nl, dan nemen we contact met je op.