Training Mindfulness en de overgang

De overgang kan voor vrouwen veel verandering en ongemak met zich meebrengen. Voelbaar op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Ben jij een vrouw in de overgang en worstel je met klachten als prikkelbaarheid, angst en somberheid? Dan is de training Mindfulness en de overgang iets voor jou. Deze training is speciaal voor vrouwen met overgangsklachten die door middel van mindfulness anders willen leren omgaan met de overgang en alle veranderingen die daarbij horen.

Praktisch

Deze training wordt zowel Rijksbreed op open inschrijving als op organisatieniveau (incompany) aangeboden. De training bestaat uit 8 online bijeenkomsten en een stilte dagdeel.

Investering en data

De investering voor deze training bedraagt:
Individuele deelname € 1.190,-
Stuur voor meer informatie over inkoop op organisatieniveau (incompany) of doorbelasting een e-mail naar mindfulrijk@rijksoverheid.nl.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data gepland. Houd de website in de gaten of stuur een e-mail naar mindfulrijk@rijksoverheid.nl.

Aanmelden

Er is ruimte voor 12 deelnemers. Wacht dus niet te lang met inschrijven want vol=vol. Heb je belangstelling en wil je je aanmelden? Ga dan naar LOC, Platform Leer-Rijk (NB: dit kan het best via je desktop of laptop) of het leermanagementsysteem van je eigen organisatie.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar mindfulrijk@rijksoverheid.nl.