Werken vanuit je sterke kanten

In de training ‘Werken vanuit je Sterke Kanten’ ontdek en ontwikkel je jouw sterke kanten en leer je die toepassen in je werk. Het VIA Sterke Kanten model wordt ook wel ‘de Ruggengraat van de Positieve Psychologie’ genoemd en bestaat uit 24 universele positieve karaktereigenschappen die je gedrag, je denken en je gevoel beïnvloeden.

Het model is de uitkomst van wereldwijd wetenschappelijk onderzoek waardoor het gevalideerd is voor mensen met diverse achtergronden. Hieruit blijkt onder meer dat sterke kanten training leidt tot hoger werkplezier, stressbestendigheid, prestaties, productiviteit en meer.

Praktisch

Deze training wordt zowel Rijksbreed op open inschrijving als op organisatieniveau (incompany) aangeboden. De training bevat praktische oefeningen, uitwisselingen en theorie gericht op het ontwikkelen en toepassen van je sterke kanten. Tussen de bijeenkomsten oefen je om het geleerde in de praktijk te brengen.

Investering en data

De investering voor deze training bedraagt:
Individuele deelname € 750,-.
Incompany € 11.250,- (max. 15 deelnemers, inclusief bevlogenheidsonderzoek en effectrapportage).
Stuur voor meer informatie over doorbelasting een e-mail naar mindfulrijk@rijksoverheid.nl.

Data open inschrijving (online via WEBEX):

Start 3 september 2024 (elke dinsdag van 09:30-12:30 uur (andere data 17 september en 1 en 15 oktober).

Start 31 oktober 2024 (elke donderdag van 09:30-12:30 uur (andere data 14 en 28 november en 12 december)

Aanmelden

Heb je belangstelling en wil je je aanmelden? Ga dan naar LOC, Platform Leer-Rijk (NB: dit kan het best via je desktop of laptop) of het leermanagementsysteem van je eigen organisatie.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar mindfulrijk@rijksoverheid.nl.