Rijks ICT Gilde: Tech consultants voor het Nederland van morgen

Bij het Rijks ICT Gilde (RIG) werken tech consultants met verschillende expertises samen aan data-, AI-, software- en security-vraagstukken voor het Nederland van morgen. Onze specialisten worden rijksbreed ingezet.

Meer weten

Rijks ICT Gilde

Het Rijks ICT Gilde (RIG) is een ambitieuze tech-organisatie, die alles nét een beetje anders doet. We hebben projecten binnen de hele Rijksoverheid, en gebruiken onze kennis en ons netwerk voor slimme samenwerkingen en oplossingen. We investeren in onszelf én in elkaar. We werken vanuit vakmanschap, lef en verbinding, met specialisten die zeer bewust hebben gekozen voor een loopbaan bij de Rijksoverheid. We zijn intrinsiek gemotiveerd om Nederland vooruit te helpen op het gebied van data, software en security.

Bij het RIG werken tech consultants die bijdragen aan data-, AI, software- en security-vraagstukken voor het Nederland van morgen. Onze specialisten worden op projectbasis ingezet bij zinvolle en cruciale IT-trajecten binnen de hele Rijksoverheid. Doordat wij rijksbreed werken, leren wij de juiste mensen kennen om kennis mee uit te wisselen, mee samen te werken en kunnen we technieken en oplossingen slim hergebruiken.

Zo maken wij het verschil.