Het RIG inzetten

Heb jij een opdracht waar je het Rijks ICT Gilde (RIG) voor in wil zetten? Wij hebben een breed scala aan kennis en kunde in huis op het gebied van data, software en security. Als het RIG stellen wij ons op als strategisch partner van een organisatie, bieden we technisch(e) expertise en advies en verbinden we onze kundige professionals aan opdrachten die bij hen passen, en organisaties aan de juiste tech consultants.

Voor wie is het RIG?

Rijksorganisaties binnen heel Nederland, die een data-, software- en/of security-vraagstuk hebben liggen, kunnen bij ons terecht. We gaan in gesprek om te kijken wat de exacte wensen en behoeftes zijn en streven ernaar om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Vaak leidt dit tot (lange) duurzame samenwerkingen.

Waarvoor kan ik het RIG inzetten?

Wij gebruiken onze technische kennis en kunde graag bij jouw vraagstuk(ken) op het gebied van data, software en/of security. Dat kan gaan om kortlopende, maar zeker ook lang(er)lopende opdrachten.

Wie haal je in huis?

Bij het RIG werken mensen met verstand van data, software en security.
Afhankelijk van het soort opdracht zetten we één of meerdere specialisten op een project. Alle tech consultants bij ons hebben bewust gekozen voor een loopbaan bij de Rijksoverheid en zijn intrinsiek gemotiveerd om Nederland vooruit te helpen met hun specifieke vakkennis en ervaring. We werven niet alleen op technisch specialisme, maar ook op de ambitie om te groeien en de honger om vakkennis te delen. Onze mensen beschikken daarnaast over een goede dosis flexibiliteit, durf en lef, zodat ze snel aarden op wisselende projecten binnen diverse rijksorganisaties met eigen culturen en mogelijkheden. Daar ligt onze kracht.

Voor vragen en contact

Heb jij als rijksorganisatie een vraagstuk of opdracht waar je mogelijk het Rijks ICT Gilde voor in wil zetten? We denken graag met je mee. Laat het ons weten via rig@rijksoverheid.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Benieuwd wat voor soort opdrachten wij doen? Lees ervaringen van onze collega's.