Werken bij ons

Heb jij verstand van data, AI, software en/of privacy en ben je gemotiveerd om Nederland vooruit te helpen met jouw specifieke vakkennis en ervaring? Dan is het Rijks ICT Gilde (RIG) een mooie werkplek voor jou!

Bij het RIG werk je aan zinvolle en cruciale trajecten binnen de hele Rijksoverheid. Zo realiseer jij als tech consultant van én voor het RIG maatschappelijke impact. Ben jij een ervaren professional met passie voor data, AI, software en/of privacy en wil je werken voor een consultancy organisatie binnen de Rijksoverheid? Zoek niet verder, want dan zoeken wij jou.

We werven uiteraard op technisch specialisme. Verder staan we vooral open voor mensen met de ambitie om te groeien en de honger om vakkennis te delen. Beschik jij over een goede dosis flexibiliteit, durf en lef? Ben je ambitieus, durf je door te vragen en weet jij van aanpakken? Een snelle schakelaar met brede blik en scherpe visie? Een probleem signaleren, aankaarten en als je de kans ziet, meteen met beide handen aanpakken? Zoek niet verder, want dan zoeken wij jou. 

Vacatures

Enthousiast over het werken bij het RIG? Wij zijn op zoek naar professionals op het gebied van data, AI, software en privacy. Kijk voor vacatures op Werken voor Nederland.

Staan er momenteel geen (geschikte) vacatures open, maar mocht je toch benieuwd zijn naar de mogelijkheden? Stuur dan gerust een open sollicitatie naar rig@rijksoverheid.nl. Wij komen graag met jou in contact om de toekomstige mogelijkheden te bespreken!

Meer over het RIG

Vraag je je af hoe het is om bij ons te werken en ben je benieuwd naar de huidige opdrachten? Lees ervaringen van onze collega's of check ons blog.

Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen!