Werken bij ons

Heb jij verstand van data, software en/of security en ben je intrinsiek gemotiveerd om Nederland vooruit te helpen met jouw specifieke vakkennis en ervaring? Dan is het Rijks ICT Gilde (RIG) misschien wel wat voor jou.

We werven niet alleen op technisch specialisme, maar ook op de ambitie om te groeien en de honger om vakkennis te delen. Beschik jij over een goede dosis flexibiliteit, durf en lef? Ben je ambitieus, durf je door te vragen en weet jij van aanpakken? Een snelle schakelaar met brede blik en scherpe visie? Een probleem signaleren, aankaarten en als je de kans ziet, meteen met beide handen aanpakken? Zoek niet verder, want dan zoeken wij jou. 

Vacatures

We kunnen altijd enthousiastelingen gebruiken die ons komen versterken. Zo zoeken we regelmatig software developers, data engineers, privacy officers, data architecten, cloud solution architecten en AI compliance officers.

Momenteel hebben wij een vacaturestop, maar voel je vrij om een open sollicitatie te sturen naar rig@rijksoverheid.nl, zodat we een kennismaking kunnen inplannen om toekomstige mogelijkheden te bespreken.

Meer over het RIG

Vraag je je af hoe het is om bij ons te werken en wat voor opdrachten je krijgt? Lees dan meer hierover bij onze ervaringsverhalen, bekijk onze Rijks ICT Noord Tech Meetup voor een sfeerimpressie of check ons blog. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen!