14 november Click&Connect@Rijksoverheid

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Den Haag

Zoek je een I-stage of -afstudeeropdracht? of I-bijbaan of I-Traineeship? En lijkt het je wat om je in te zetten voor Nederland? Kom dan langs op het Click&Connect event van de Rijksoverheid op donderdag 14 november 2024!

Wat is Click & Connect?

Ga in een ontspannen sfeer in gesprek met ICT-medewerkers van een aantal rijksorganisaties. Tijdens Click&Connect vertellen ze je graag over de I-stageplekken, I-afstudeerplekken, I-bijbanen en I-traineeships die ze hebben. Ook laten ze je graag zien wat er allemaal speelt binnen het I-domein.

Click&Connect is een uitgelezen kans om verschillende rijksorganisaties te leren kennen en je te oriënteren op een stage en/of onderzoeksopdracht. Ook kun je vast kijken of een traineeship als eerste baan iets voor jou is.

Details

Datum: donderdag 14 november 2024

Tijd: 15.30 – 18.00 uur

Locatie: Den Haag, exacte locatie volgt nog

Inschrijven: via het Click&Connect aanmeldformulier (volgt nog)

We starten met een inloop, gevolgd door een informatief gedeelte en daarna is de Meet & Greet met de rijksorganisaties. We sluiten gezellig af met een borrel.

Meer Informatie over Rijks I-Stage

Weten wat Rijks I-Stage nog meer voor jou kan betekenen? Kijk dan op onze website en volg ons op Linkedin of Instagram. Hier krijg je een inkijkje in ons dagelijks werk en laten we I-stagiairs aan het woord over hun ervaringen bij de Rijksoverheid.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via het e-mailadres Rijksistage@rijksoverheid.nl.

Wij hopen je te zien!