Innovatiemanagement

Hoe introduceer je een nieuw initiatief binnen jouw team, zonder de going concern te verstoren? Hoe implementeer je die veelbelovende pilot succesvol binnen jouw organisatie? En hoe kun je opgavegericht te werk gaan met minimale innovatiecapaciteit in huis?

Leidinggeven in deze uitdagende tijd waarin alles continu en in een hoog tempo verandert, vraagt veel van onze overheidsmanagers. Deze nieuwe tijd vraagt om nieuwe oplossingen, nieuwe richtingen en een nieuwe koers. Daarom is innoveren voor veel managers en organisaties binnen de overheid een strategische prioriteit geworden. Innovatiemanagement biedt handvatten die hierin voorzien.

Verschillende services

Wij bieden verschillende services op gebied van innovatiemanagement. Deze zijn ontwikkeld in samenwerking met partijen binnen en buiten het Rijk en afgestemd op innovatiemanagement binnen de publieke sector.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Of wil je meer weten over onze services en welke het beste bij jouw opgave past? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.