Innovatie Maturity Scan

De Innovatie Maturity Scan is een scan om de innovatievolwassenheid van een organisatie te meten. Hoe innovatievolwassen is jouw organisatie?

Vijf segmenten
Met de Innovatie Maturity Scan kunnen managers en medewerkers, snel en eenvoudig, zien hoe hun organisatie er op het gebied van innovatiemanagement voor staat. De scan behandelt vijf segmenten: leiderschap, cultuur, sociaal, uitvoering en sturing. Meer informatie hierover vind je onder aan de pagina bij: Vijf segmenten van de Innovatie Maturity scan

Heldere inzichten
De scan levert een praatplaat op, een visueel verslag dat de kern van je innovatievraagstuk helder maakt en aanzet tot actie. De inhoud is gebaseerd op van een meting onder een geselecteerd aantal deelnemers – vaak een mix van managers en medewerkers – die betrokken zijn bij innovatie binnen je organisatie.  

Startpunt voor innovatie
De inzichten van de praatplaat kunnen gebruikt worden om een eigen, organisatie specifieke aanpak te ontwikkelen. Of om innovatiemanagement binnen de organisatie verder te professionaliseren. Hij is niet bedoeld als checklist of keurslijf, maar als startpunt of referentie voor de innovatiedoelstellingen van jouw organisatie. 

Zelf aan de slag
Voor iedereen die meer wil leren over de werking van de scan is er een 'zelf-scan' beschikbaar. Deze kun je vrij eenvoudig zelf doen via onderstaande button.

Onder begeleiding
Wil je onder begeleiding een workshop laten uitvoeren of uitleg over de scan? Onze innovatie experts helpen je daarbij graag op weg. Je kunt bij ons terecht voor een workshop, het begeleiden van de Innovatiemanagement Scan en het maken van een plan van aanpak na de scan. Neem contact met ons op via de onderstaande button.

Meer informatie over de Scan