Hoe O&P Rijk samenwerkt met onderwijs

Als rijksbrede HR-dienstverlener zet O&P Rijk graag studenten in om creatieve oplossingen te vinden voor complexe problemen.

In deze vlogserie nemen collega's van O&P Rijk je mee in een IT-project dat zij samen met studenten Software Engineering van Hogeschool Leiden ontwikkelen in het Innovatielab O&P RIjk.

Aflevering 1: studenten ontwikkelen webappicatie voor design thinking toolkit

Milou Schelling van het Innovatielab O&P RIJK vertelt over de opdracht en bezoekt de Hogeschool Leiden om met de Software Engineering studenten de requirements voor de webapplicatie te bespreken.

Aflevering 2: studenten presenteren hun voorstel

Emma van het Innovatielab O&P Rijk gaat naar de Hogeschool Leiden. De Software Engineering studenten presenteren hun voorstel voor de uitwerking van de webapplicatie voor de design thinking toolkit. 

Aflevering 3: studenten en medewerkers testen design thinking toolkit

Dit keer neemt Emma van het Innovatielab O&P Rijk ons mee naar de Schenkkade in Den Haag, waar de Software Engineering studenten en collega's van O&P RIjk de design thinking toolkit testen.

Aflevering 4: eindresultaat Design Thinking Toolkit

In deze vierde en laatste vlog is Emma van het Innovatielab O&P Rijk in Leiden voor de eindpresentaties van de studenten. Hier zijn we natuurlijk super benieuwd naar. En: hoe kijken ze terug op de samenwerking?

Ook samenwerken met studenten aan nieuwe, creatieve oplossingen? Neem contact op!

Samenwerking met studenten en onderzoekers levert je direct nieuwe inzichten en creatieve oplossingen. Bovendien is het een kans om ze aan je organisatie te binden. Meer weten? We laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn.