Studenten en Rijk vinden elkaar op Click&Connect

"Het is een soort 'eerste date', waarbij studenten en organisaties elkaar leren kennen, wederzijdse interesse opwekken en bij een klik een vervolgafspraak plannen." Graciella Gentle, stagecoördinator bij Rijks I-Stage, kijkt tevreden terug op het Click&Connect event van 25 mei.

Click & Connect 25 mei 2023

Ruim 60 studenten waren naar de Jaarbeurs Utrecht gekomen om kennis te maken met verschillende overheidsorganisaties. Is er een klik? Dan komen er vervolgafspraken om verder te praten over een stage of misschien wel een bijbaan of traineeship.

Vertegenwoordigd waren Auditdienst Rijk, DICTU, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), SSC-ICT, Belastingdienst, Ministerie van Financiën, Doc-Direkt, Informatiehuishouding, I-Bijbanen en Rijks I-Traineeship.

Na het algemene deel - met onder andere verhalen van huidige stagiairs - begon de stagemarkt. De perfecte gelegenheid voor studenten om hun vragen te stellen en voor de organisaties om hun verhaal te doen. Is er een klik? Dan komt er een vervolgafspraak.
 
 

Click&Connect 25 mei 2023

Graciella Gentle, stagecoördinator bij Rijks I-Stage: "Het was een bijzonder plezierig evenement op fijne locatie. De sfeer was uitstekend. Ik zie het Click&Connect evenement als een soort 'eerste date'; studenten en organisaties leren elkaar kennen, wekken wederzijdse interesse en bij een klik komt er een vervolgafspraak. Het is een bijzonder sfeervolle gelegenheid, en we nodigen met plezier alle rijksorganisaties en I-studenten uit om de volgende keer aanwezig te zijn!"

Click&Connect 25 mei 2023

De eerstvolgende editie staat gepland over enkele maanden. Benieuwd naar meer informatie over Click&Connect of wil je jouw rijksorganisatie alvast aanmelden? Stuur dan een e-mail naar rijksistage@rijksoverheid.nl.