11 november Open Huis IT&IV @Rijksoverheid

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Jaarbeurs in Utrecht

Op 11 november organiseert Rijks I-AMC & Werving voor de 2e keer het grootste wervingsevenement voor IT’ers en informatiespecialisten van de Rijksoverheid. Net als vorig jaar bestaat het programma uit lezingen door spraakmakende sprekers in de IT&IV-wereld, supersnelle lightning presentaties, interessante Tech talks en actiegerichte workshops. In de gameroom kunnen bezoekers hun IT&IV-skills testen en op de populaire meet&match-markt staan 50 rijksorganisaties klaar om bezoekers alles te vertellen over de voordelen van werken bij de Rijksoverheid.

Aanmelden via aanmeldwebsite

Bij de 1e editie van dit event in 2023 wisten 500 bezoekers ons te vinden. Met de centrale ligging van de locatie van dit jaar hopen we nog meer I-talent te ontmoeten. Na de zomer barst de promotie via de socialmediakanalen en via e-mailmarketing los. Geïnteresseerden kunnen zich dan aanmelden via een speciale aanmeldwebsite op Momice. Hierop is bovendien informatie te vinden over de sprekers, de inhoud van de programmaonderdelen en de locatie. Ook staat er een blokkenschema met de tijden van deze onderdelen en de zalen op deze aanmeldwebsite.

Voor wie?

Het event is gericht op alle focusgroepen binnen de vakgebieden IT en informatiespecialist. Van developers, testers, securityspecialisten, IT-architecten tot informatiemanagers op strategisch niveau, beleidsmakers maar ook adviseurs, dataspecialisten, functioneel beheerders en archivarissen.

Meer informatie

Houd voor meer informatie de Agenda van Werkenvoornederland.nl in de gaten. Als de aanmeldwebsite is gelanceerd vindt ook hier regelmatig een update over de invulling van het programma plaats.