In de spotlight: Stage lopen bij Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Gaurav Mahadew is I-stagiair privacywetgeving bij Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en vertelt jou hoe het is om stage te lopen bij de Rijksoverheid. Gaurav wilde vroeger piloot worden maar is nu I-stagiair die zich bezighoudt met de privacywetgeving. Volgens hem is het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat dé plek waar je aan je persoonlijke ontwikkeling kan werken. Bekijk de video onder dit bericht.

Gaurav Mahadew

Enthousiast geworden over stage lopen bij Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat? Bekijk dan eens naar de stagevacatures van IenW.

Ook benieuwd naar de stagevacatures bij andere rijksorganisaties? of ben je er nog niet uit welke rijksorganisatie bij jou past? Neem dan contact op met Rijks I-Stage en zij helpen jou met het vinden van een geschikte I-stage. Ga naar de website voor het actuele stagevacature overzicht. Of neem contact met ons op via rijksistage@rijksoverheid.nl.