Rijks I-Stage helpt jou met het vinden van de perfecte match

De Nederlandse Emissieautoriteit werkt al een paar jaar met stagiairs en ziet hen als een waardevolle toevoeging aan de organisatie. “Stagiairs moeten zich onderdeel voelen van de organisatie. Dan kunnen zij – en dus wij ook – het maximale uit zo’n stageperiode halen.” aldus Dinesh Ramsaransing, drs. ing., plaatsvervangend CIO en coördinator privacy, informatievoorziening en integriteit bij de Nederlandse Emissieautoriteit. Daarnaast is hij bedrijfsmentor voor stagiairs.

In februari start de nieuw stageperiode en Rijks I-Stage helpt graag bij het vinden van de perfecte match tussen Rijksorganisatie en I-student. Heb jij vanuit jouw Rijksorganisatie I-stageopdrachten beschikbaar? Wil je graag hulp bij het formuleren van I-stageopdrachten? Of ben je benieuwd hoe we jouw IT-team kunnen versterken? Neem dan contact met op met Rijks I-Stage. Mail naar rijksistage@rijksoverheid.nl.

Stagevacature al beschikbaar maar nog niet vervuld? Vul dan het online stageformulier in op de website zodat Rijks I-Stage jou kan helpen met het vinden van de perfecte match.

Politie Nederland, Ministerie van Defensie, Shared Service Centrum ICT (SSC-ICT), Auditdienst Rijk (ADR), Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW), Logius, Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT), Justitiële ICT Organisatie (JIO) en de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit - NVWA werken al samen met Rijks I-Stage en namen ook deel aan ons Click&Connect event op 9 november waar ze aanwezig waren om te onderzoeken of er een match was met de aanwezige studenten!

Rijks I-Stage is onderdeel van I-Partnerschap.