Stageopdracht via Rijks I-Stage onder jong I-talent promoten

Welkom!

Beste collega, jij bent er klaar voor om jong I-talent binnen te halen. Mooi! Met dit formulier kun je alle informatie over jouw stage-opdracht doorgeven, zodat wij er de juiste student(en) bij kunnen vinden.

Stageopdracht via Rijks I-Stage onder jong I-talent uitzett

Stap 1: Contactgegevens organisatie
Opdrachtgever
Stagebegeleider (indien bekend)
Organisatie
Hybride/Thuiswerken(verplicht)
Stap 2: Vraagstuk
Denk bij de formulering bijvoorbeeld aan: · Onze organisatie staat voor de uitdaging om.. Ja ja/nee · De student is verantwoordelijk voor/werkt mee aan/gaat aan de slag met.. · Aan het eind van de opdracht levert de student
Stap 3: Algemene stage informatie
Stageopdracht
Assistentie
Stage informatie
Screening(verplicht)
Startdatum
Startdatum(verplicht)
Werk- en denkniveau(verplicht)
*Voor mbo geldt dat jouw organisatie een erkend leerbedrijf moet zijn. Neem hierover contact op met de betreffende HR-adviseur gekoppeld aan je afdeling, zij kunnen je hierover meer informatie geven. Begeleid mbo-stagiairs in 4 stappen als erkend leerbedrijf! | SBB (s-bb.nl)
Type stageopdracht(verplicht)
*Een onderzoeksopdracht is een derdejaars stage. Hier zit een onderzoekscomponent in. Vergeleken met een afstudeerstage is dit onderzoek minder complex
Thema’s(verplicht)
Stap 4: Een goede match?
Denk bij soft skills bijvoorbeeld aan presenteren, samenwerken of communiceren. Bij hard skills kun je denken aan beheersen van programmeertalen of beschikken over systeemkennis.
Denk bij de formulering bijvoorbeeld aan: · De student komt te werken in een team waar.. · Bij ons in het team staat .. voorop · Wij bieden de student..
Optie tot het bijvoegen van relevante documentatie