14 mei IT & IV vacatures vullen met je netwerk? Dat regel je via-via!

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

De online netwerkbijeenkomst van Rijks I-AMC & Werving op dinsdag 14 mei staat in het teken van via-via recruitment! Je bent van harte uitgenodigd om online aan te sluiten bij deze inspirerende sessie speciaal voor iedereen die bezig is met werving van de IT-/IV-doelgroep.

Deze online sessie over via-via recruitment is bij te wonen via Webex. Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via onderstaande knop.

Deze editie van de netwerkbijeenkomst is online om zo alle Rijks collega’s uit Nederland de gelegenheid te bieden om aan te sluiten zonder hinder van lange reistijden.

Meld je aan »

IT- en IV professionals oriënteren zich, na vacaturesites, vooral in hun eigen netwerk bij het zoeken naar een nieuwe baan. Gemiddeld 46% van deze doelgroep gebruikt daarvoor contacten in hun persoonlijke omgeving. De laatste jaren is de concurrentie om hooggeschoold talent nog nooit zo hoog geweest. Sollicitanten hebben meer keuzemogelijkheden dan ooit en beschikken over veel mogelijkheden om werk te zoeken.

Extra belangrijk dus om op de hoogte zijn van deze interne wervingsstrategie. Via-via recruitment maakt gebruik van bestaande netwerken van eigen personeel om nieuwe kandidaten te vinden. Hoe kunnen wij jou helpen met het gebruik gaan maken van via-via recruitment? Laat je inspireren om deze succesvolle aanpak voor schaarse functies ook in jouw organisatie te benutten!

Wie komen er aan het woord?

  • Mandy Smits, projectmanager Rijks I-AMC & Werving over waarom via-via recruitment zo belangrijk is in deze tijd.
  • Heleen Stoevelaar, eigenaar van The Referral Company over de trends in de markt en 3 giveaways waar je direct mee aan de slag kunt om zelf via-via recruitment toe te passen.
  • Herma van Zijl – de Haan, recruitment adviseur bij het COA, vertelt over hoe zij via-via recruitment gebruikt en over het succes dat het COA ervaart van deze wervingsmethode.

Programma in het kort

14.30 uur Welkom door Mandy Smits

14.45 uur Heleen Stoevelaar

15.00 uur Herma van Zijl – de Haan

15.20 uur Afsluiting door Mandy Smits

15.30 uur Uitnodiging voor de napraat tot 16.00 uur.

Praktische informatie

De presentaties zijn van 14.30 tot 15.30 uur.

Tijdens de presentaties kun je vragen stellen via de chat. Niet alle vragen zullen live worden beantwoord. Is jouw vraag niet beantwoordt? Dan kun je deze vraag stellen tijdens de napraat.

Om 15.30 uur is er nog de gelegenheid om na te praten voor de geïnteresseerden. Tot 16.00 uur blijven Heleen Stoevelaar, Herma van Zijl-de Haan en Mandy Smits in de online meeting om specifieke vragen te beantwoorden en door te praten over via-via recruitment.