Uitnodiging Kennissessie

Productiviteit verhogen met behulp van strategische personeelsplanning

PricewaterhouseCoopers (PwC) heeft een onderzoek uitgevoerd naar de ontwikkeling van de productiviteit in de publieke uitvoering. Dit onderzoek biedt concrete handvaten om de productiviteit van de publieke dienstverlening te verbeteren. Waarom is strategische personeelsplanning (SPP) zo belangrijk en hoe pak je het effectief aan?

Een SPP helpt het bestuur en de HR-professionals een HR-strategie te ontwikkelen, externe inhuur terug te dringen, waarmee de productiviteit kan toenemen tot wel 30%.

Tijdens deze inspirerende kennissessie met experts uit het veld en PwC ontdek jij hoe je de toekomst van personeelsbeheer kunt verkennen. De sprekers zullen ons meenemen in de wereld van strategische personeelsplanning en delen best practices en praktische tools. Meld je nu aan voor onze online kennissessie ‘Strategische personeelsplanning’, georganiseerd door I-Vakmanschap, op 26 maart van 11:00 tot 12:00 uur.

Groot tekort aan ICT’ers bij het Rijk

Het is krap op de arbeidsmarkt en de vraag naar de goede mensen op i-gebied blijft groeien, zeker bij de Rijksoverheid. Daarom biedt het programma I-Vakmanschap verschillende mooie initiatieven op dit vlak en organiseren we een reeks kennissessies om inzichten en mogelijke oplossingen te delen op het gebied van (IT/IV-)krapte.

Voor wie en hoe aanmelden?

Ben je (IT/IV)-manager of werkzaam binnen het HR-domein bij een Rijksorganisatie? Dan is deze kennissessie zeker interessant voor jou. Andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom.

Datum & tijd

De sessie is op dinsdag 26 maart online te volgen, van 11:00 tot 12:00 uur.

Benieuwd geworden? Meld je dan snel aan voor de kennissessie via onderstaande knop. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail en de link.

Wil je de sessie bijwonen, maar ben je verhinderd? Meld je dan toch aan zodat je achteraf een link ontvangt om de sessie terug te kijken.

Meld je aan!