Powercolleges: jouw nieuwe bron voor innovatie-inspiratie

Komt het systeemplafond van je Rijkskantoor langzaam op je af? En lijkt je inspiratiebron opgedroogd? Kom dan naar de Powercolleges van Innoveren met Impact en laaf je aan de kennis en bevlogenheid van innovators van binnen en buiten de Rijksoverheid.

Het eerste Powercollege is op dinsdag 6 juni. Dan neemt onafhankelijk Tech-expert Jarno Duursma je stap voor stap mee in de toekomst van Tech. Hij legt uit wat kunstmatige intelligentie en ChatGPT zijn, welke invloed ze hebben op ons werk, ons leven en de samenleving. Verwacht geen futuristische gouden bergen, maar een energieke, inspirerende presentatie waarin een realistisch beeld van de toekomst van Tech wordt geschetst.

Powercollege: Jarno Duursma en de toekomst van Tech. Voor medewerkers van Rijksorganisatie ODI. 6 juni 14.30 - 16.00 uur. Rijkskantoor Beatrixpark, Den Haag.

Extra innovatiekracht

Hoe de toekomst eruitziet kun je alleen maar naar gissen. Toch wordt er van rijksprofessionals verwacht dat ze nu al aan de slag gaan voor de wereld van morgen. Innoveren met Impact - een thema van de Rijksorganisatie voor Ontwikkeling, Digitalisering en Innovatie - biedt rijksprofessionals die aan de slag moeten met innovatie de ondersteuning die ze nodig hebben. Je kunt de Innovatiemanagement-opleiding volgen, een Innovatie Maturity Scan laten doen in je organisatie of een rijks-innovator inhuren voor visie en vaart in je innovatieproject. Maar, je kunt ook bij ons terecht voor innovatie-inspiratie in de vorm van netwerk-events, thought leadership artikelen en Powercolleges. Elk kwartaal nodigen we een innovatieve spreker uit om kennis te delen en vragen te beantwoorden. Zó geven we je nieuwe energie om werk te maken van innovatie.

Pak die power-up!

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar ons eerste Powercollege. We beloven je dat je met nieuwe energie en inzichten vertrekt. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Meld je nu aan voor het Powercollege: Jarno Duursma & de toekomst van Tech.

Extra innovatiekracht nodig?

Benieuwd wat Innoveren met Impact voor jou of je organisatie kan betekenen? Neem een kijkje op onze website. Of mail ons voor een vrijblijvende afspraak met een van onze innovatieconsultants.