Maak kennis met systemisch leiderschap voor leidinggevenden

Wat doe je als conventionele hulpmiddelen en interventies niet meer de problemen in jouw organisatie of team oplossen? Misschien heb je dan de systemische benadering nodig. Op 27 februari start er een nieuwe training voor leidinggevenden over de systemische benadering.

Deze training is gericht op leidinggevenden binnen de Rijksoverheid (schaal 13 tot en met 15). Deelnemers leren de principes van het systemisch werken en krijgen zo een nieuw perspectief op de dynamiek en onderliggende belemmeringen binnen teams en organisaties.

Wanneer en wie?

De training bestaat uit vier dagdelen en start op 27 februari 2024. De training wordt gegeven door rijksconsultants Irene Lauf, Els Vergouwen en Femmeke van Welsenes.

Meer informatie en inschrijven

Wil je meer weten over de training? Kijk dan op de pagina Training systemisch leiderschap voor leidinggevenden voor alle informatie en inschrijfmogelijkheden.