Vlog: Een kijkje achter de schermen bij het Click&Connect@Rijksoverheid event!

Een kijkje achter de schermen bij het Click&Connect@Rijksoverheid event!

Click&Connect: Hét evenement voor het vinden van stages, bijbanen en afstudeeropdrachten binnen het IT-domein bij de overheid. Meerdere keren per jaar wordt dit event georganiseerd. De stagiairs van Rijks I-Stage nemen je mee achter de schermen en spreken met meerdere mensen die aanwezig waren op het Click&Connect event van 9 november.

Stagerecruiter bij Rijks I-Stage Graciella Gentle zegt: “Het is erg belangrijk dat Rijksorganisatie de studenten leren kennen en horen wat voor ICT-opleidingen er allemaal zijn en wat de studenten zoeken. En anderzijds ook voor de studenten dat zij horen wat er allemaal mogelijk is binnen de Rijksoverheid.”

Nieuwsgierig geworden? Bekijk nu de vlog van Rijks I-Stage om meer te weten te komen over het Click&Connect event.

Ons volgende Click&Connect event vindt plaats op 11 april 2024, aanmelden kan alvast via het formulier.

Met dank aan de deelnemende rijksorganisaties aan het Click&Connect event van 9 november: Auditdienst Rijk (ADR), Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT), Politie Nederland, Ministerie van Defensie, Ministry of Education, Culture and Science (OCW), Logius, Shared Service Centrum ICT (SSC-ICT), Justitiële ICT Organisatie (JIO), Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit - NVWA, Rijks I-Traineeship, Rijks I-Stage, I-Partnerschap.

Dank voor jullie deelname aan de vlog: Sharina Gangadien, Bas Meiland, Ismail Achahboun, Jaap Jan Vernig, Marc-Jan kraaijenzank, Anne Smittenaar en Graciella Gentle.

Rijks I-Stage is onderdeel van I-Partnerschap.