Neem nu alvast een voorschot op je goede voornemens!

Nog even en dan staat het nieuwe jaar voor de deur. Op naar de goede voornemens! Helaas weten we allemaal hoe het gaat; het leven komt er gemakkelijk tussendoor. Daarom helpt Mindful Rijk je graag om je voornemens om te zetten in doelen en actie.

Welke goede voornemens heb jij voor 2024? 

  • Meer tijd en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling?
  • Leren hoe je beter kunt omgaan met werkdruk en beter je grenzen kunt bewaken?
  • Ervaren hoe je met meer plezier en bevlogenheid je werk als ambtenaar kunt doen?
  • Leren om minder oordelend zijn, naar jezelf en naar anderen?
  • Ervaren hoe je beter kunt omgaan met veranderingen en de toenemende complexiteit?

Trakteer jezelf, of je team, op een mooi (sinterklaas)cadeau waar je gegarandeerd nog lang plezier van zult hebben en schrijf je in voor een open training van Mindful Rijk. Trainingen van Mindful Rijk dragen bij aan een toekomstbestendige Rijksoverheid met wendbare, bevlogen medewerkers.

Inschrijven

Wil je je inschrijven of meer informatie? Kijk dan op mindfulrijk.nl of ga naar LOC, Platform Leer-Rijk (NB: dit kan het best via je desktop of laptop) of het leermanagementsysteem van je eigen organisatie.

Mindful Rijk is het expertisecentrum voor positieve psychologie binnen de Rijksoverheid

Met organisatieadvies, maatwerktrajecten en co-creatie, (impact)onderzoek en een veelzijdig trainingsaanbod leveren wij een meetbare bijdrage aan een toekomstbestendige Rijksoverheid met wendbare, bevlogen medewerkers. Dat maakt Mindful Rijk een belangrijke samenwerkingspartner voor beleid, management, project- en programmamanagers die verantwoordelijk zijn voor de veranderopgaven van het Rijk. Kijk voor meer informatie op mindfulrijk.nl