Ontdek de Kunst van Ambtelijk Werkdesign: Boost je Productiviteit en Werkplezier!

Ben je bevlogen voor wat je doet als ambtenaar? Krijg je energie van je werk en sta je in je kracht? Zou je graag met creativiteit invulling willen geven aan jouw ambtelijk vakmanschap? Doe dan mee aan de online kennismakingsworkshop ‘Design je Ambtelijk Vakmanschap’ door Inge Witkamp en Florie Pronk op donderdag 6 april van 10:00-12:00 uur.

In deze workshop ontdek je de wondere wereld van Werkdesign: een methode waarmee je door praktische, creatieve en bewezen methoden iedere taak of werkdag kunt veranderen van een energienemer naar een energiegever. Werken met werkdesign vergroot aantoonbaar je creativiteit, zelfinzicht, pro-actief werkgedrag en je bevlogenheid.

Je krijgt ook informatie over de complete leergang 'Design je Ambtelijk Vakmanschap' die in mei en september start.

Deel dit bericht ook gerust met collega's.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Mindful Rijk - het expertisecentrum voor Mindfulness en Positieve Psychologie, onderdeel van de Rijksorganisatie voor Ontwikkeling, Digitalisering en Innovatie. De missie van Mindful Rijk is het vergroten van de veerkracht en bevlogenheid van alle Rijksmedewerkers. Kijk voor meer informatie op www.mindfulrijk.nl