Ben of ken jij iemand met een vorm van psychische diversiteit?

Merk je dat je de wereld op een fundamenteel andere manier ziet en benadert dan je collega’s? Heb je grote uitdagingen met sommige taken en blink je juist uit in andere?

Mogelijk val je onder de vlag van neurodiversiteit en heb je AD(H)D, Autisme, Dyslexie, Dyscalculie, Hoogbegaafdheid, Hoogsensitiviteit of een andere vorm van psychische diversiteit. Dit kan een grote hindernis zijn in het (samen)werk(en) maar ook een grote kracht. Zeker als je kunt verbinden met soortgelijke mensen in je organisatie en bewust wordt van de voor- en nadelen van jouw unieke brein.

Wil je ontdekken hoe je in je kracht kunt staan als neurodivers persoon? Doe dan mee met de online bijeenkomst ‘De Kracht van Neurodiversiteit’ op maandag 13 maart 10:00-11:30 uur!

In deze bijeenkomst:

  • Ontdek je wat neurodiversiteit is.
  • Verken je het VIA Sterke Kanten model om meer in je kracht te staan.
  • Verbind je jouw dagelijkse werk met Flow en Unflow.
  • Maak je kennis met de netwerken rondom neurodiversiteit binnen het Rijk.
  • Krijg je handvatten om toe te passen in je dagelijkse werkpraktijk.

Deel dit bericht gerust door naar collega’s die je hierop wilt attenderen.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Mindful Rijk - het expertisecentrum voor Mindfulness en Positieve Psychologie, onderdeel van de Rijksorganisatie voor Ontwikkeling, Digitalisering en Innovatie. De missie van Mindful Rijk is het vergroten van de veerkracht en bevlogenheid van alle Rijksmedewerkers. Kijk voor meer informatie op www.mindfulrijk.nl