Kiki stelt zich voor

Kiki Vreeling is een ervaren adviseur en trainer op het gebied van persoonlijk mindful leiderschap met een Master in Bedrijfskunde en een Postacademische Opleiding in Mindfulness.

Verrast door het feit dat focus, mindfulness en het cognitieve model geen fundamenteel onderdeel zijn van leiderschaps- of business programma’s, ontwierp Kiki haar eigen programma voor Persoonlijk Mindful Leiderschap waarin ze haar kennis van bedrijfskunde en mindfulness combineerde.

Ze wordt gevraagd om haar programma te geven in leiderschapsprogramma’s van organisaties en business schools. Haar klanten zijn onder meer de Erasmus Universiteit, Rotterdam School of Management Executive Education, de Rijksoverheid, Universiteit Leiden, Maastricht Universitair Medisch Centrum.

Ze combineert die twee interesses niet alleen in het werk maar ook in onderzoek. Ze deed, in samenwerking met het Radboud universitair medisch centrum voor Mindfulness en de Rotterdam School of Management de EUR, onderzoek naar de effecten van mindfulness op leiderschap en publiceerde daarover.

De programma’s die Kiki geeft, brengen leiderschap naar boven dat buiten de gebaande paden treedt. Kiki is een krachtig voorstander om met behulp van mindfulness inzicht te verkrijgen in je invloed, gedrag en motivatie.  Haar programma’s worden gesteund door wetenschappelijk bewijs.

Ze woont in Rotterdam en in haar vrije tijd wandelt ze graag met haar hond en verbouwt ze haar of andermans huizen.