Maatwerk en co-creatie

Mindful Rijk heeft ruime ervaring met verandertrajecten binnen de Rijksoverheid. Dit doen wij bijvoorbeeld door thema’s zoals werkdruk, meer bevlogenheid, waardengericht werken en de Inner Development Goals (IDG’s) te verbinden met het werk van de ambtenaar. We denken mee hoe we vanuit de praktijk kunnen bijdragen aan de specifieke veranderopgave en organisatiedoelstellingen.

Mindful Rijk staat voor meetbaar resultaat doordat wij al jarenlang onderzoek doen, onder andere met TNO, naar de effecten van onze interventies. Zowel op de medewerkers, het team als de organisatie.

Sta jij voor een veranderopgave en ben jij benieuwd welk effect de principes van de positieve psychologie kunnen hebben op jouw medewerkers, de organisatie en opgave-gericht samenwerken? Of wil je weten welke mogelijkheden er zijn voor samenwerking? Stuur dan een e-mail naar mindfulrijk@rijksoverheid.nl.

Individueel maatwerktraject

Ook voor een individueel maatwerktraject kun je bij ons terecht. Dit traject is geschikt voor medewerkers die op individuele basis aan de slag willen met mindfulness en positieve psychologie. Denk aan medewerkers die het gevoel hebben dat ze onvoldoende in verbinding staan met zichzelf en met anderen. Of wiens werk niet meer de energie geeft die zij graag zou willen. Dit individuele traject is ook geschikt voor medewerkers die geïnspireerd zijn door de Inner Development Goals (IDG’s) en deze verder willen ontwikkelen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar mindfulrijk@rijksoverheid.nl, dan nemen we contact met je op.