Powercolleges: jouw nieuwe bron voor innovatie-inspiratie

Komt het systeemplafond van je Rijkskantoor langzaam op je af? En lijkt je inspiratiebron opgedroogd? Kom dan naar de Powercolleges van Innoveren met Impact en laaf je aan de kennis en bevlogenheid van innovators van binnen en buiten de Rijksoverheid. Het eerste Powercollege is op donderdag 12 oktober, van 14:30 tot 16:00 uur bij Hotel NH op vijf minuten lopen van Beatrixpark.

Tijdens het Powercollege neemt Tech-expert Jarno Duursma je stap voor stap mee in de toekomst van Tech. Hij legt uit wat de kunstmatige intelligentie en Chat GPT zijn, welke invloed ze hebben op ons werk, ons leven en de samenleving. Verwacht geen futuristische gouden bergen, maar een energieke, inspirerende presentatie waarin een realistisch beeld van de toekomst van Tech wordt geschetst.

Chat GPT, AI, Auto GPT, Synthetische Media

Extra innovatiekracht

Hoe de toekomst eruitziet kun je alleen maar naar gissen. Toch wordt er van rijksprofessional verwacht dat ze nu al aan de slag gaan voor de wereld van morgen. Innoveren met Impact - een thema van de Rijksorganisatie voor Ontwikkeling, Digitalisering en Innovatie - biedt Rijksprofessionals die aan de slag moeten met innovatie de ondersteuning die ze nodig hebben. Je kunt de Innovatiemanagement-opleiding volgen, een Innovatie Maturity Scan laten doen in je organisatie of een rijksinnovator inhuren voor visie en vaart in je innovatieproject. Maar, je kunt ook bij ons terecht voor innovatie-inspiratie in de vorm van netwerk-events, thought leadership artikelen en Powercolleges. Elk kwartaal nodigen we een innovatieve spreker uit om kennis te delen en vragen te beantwoorden. Zó geven we je nieuwe energie om werk te maken van innovatie.

Pak die power-up! (nu wel)

Herken je dit bericht van begin dit jaar? Dat klopt. Eigenlijk zou het Powercollege in april plaatsvinden. Toen moesten we het helaas annuleren. Wil je erbij zijn?

Heb je je voor het Powercollege in april aangemeld, dan moeten we je helaas verzoeken je opnieuw aan te melden. Onze excuses voor het ongemak. We beloven je dat je met nieuwe energie en inzichten vertrekt.

Heb je je voor het Powercollege in april aangemeld, dan moeten we je helaas verzoeken je opnieuw aan te melden. Onze excuses voor het ongemak. We beloven je dat je met nieuwe energie en inzichten vertrekt.

Extra innovatiekracht nodig?

Benieuwd wat Innoveren met Impact voor jou of je organisatie kan betekenen? Neem een kijkje op onze website. Of mail ons voor een vrijblijvende afspraak met een van onze innovatieconsultants.