Duik deze zomer in de wereld van rijksinnovators

Echt verfrist uit je vakantie terugkomen? Tune in op de Innovatie Deep Dive podcast. In deze zesdelige serie nemen Diederik van Leeuwen en Mark Dierkes (Innoveren met Impact) je mee in de fascinerende wereld van innovatiemanagement binnen de Rijksoverheid. Een bron van inzichten en inspiratie voor iedereen die werk wil maken van innovatie.

De podcast verkent verschillende thema’s uit het Innovatie Maturity Model, waaronder cultuur, sociaal, beleid en sturing op data en AI. Door het beluisteren van de afleveringen krijg je waardevolle inzichten in hoe experts innovatiecultuur stimuleren, sociale aspecten verbeteren, beleid optimaliseren en sturen op Data en AI. Leer van hun ervaringen, praktische tips en inzichten op het gebied van innovatiemanagement.

Zee van inspiratie

Of je nu geïnteresseerd bent in overheidsinnovatie, betrokken bent bij innovatiemanagement of gewoon inspiratie zoekt, de Innovatie Deep Dive podcast biedt een schat aan kennis en ervaring. Duik in de wereld van rijksinnovators en ontdek hoe je innovatie kunt bevorderen binnen jouw organisatie.

Beluister de podcast Innovatie Deep Dive op Spotify, Google Podcasts of Apple Podcasts.

Meer weten?

Wil je na het luisteren van de Innovation Deep Dive podcast verder de diepte in over innovatiemanagement? Neem dan een kijkje op de website van Innoveren met Impact. Hét Rijksorganisatie ODI-thema voor iedereen die aan de slag wil met innovatiemanagement. Je kunt er terecht voor een opleiding, consultancy diensten, inspiratie en informatie.