Frans Swinkels is 'Overheidsmanager van het Jaar'

Frans Swinkels, topmanager bij de gemeente Tilburg en lid van onze Gateway Community, is eind november verkozen tot Overheidsmanager van het Jaar 2023. Deze prestigieuze uitreiking vond plaats in de Koninklijke Schouwburg te Den Haag. Gefeliciteerd, Frans!

Jaarlijks kiest de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) de Overheidsmanager van het Jaar. Een zwaarwichtige jury onder voorzitterschap van Jetta Klijnsma, Commissaris van de Koning in Drenthe, beoordeelt de genomineerden.

Frans Swinkels

Zo nu en dan zien we iemand uit onze community op de lijst staan. Dat zouden er natuurlijk meer mogen zijn. Deze leidinggevenden beschikken over uitzonderlijke kwaliteiten en dragen een aanzienlijke verantwoordelijkheid. Ook Jacqueline Rutjes van onze community was genomineerd.

De Overheidsmanagers van de voorgaande jaren waren Nanette van Schelven, Directeur-Generaal bij Douane (2022), Cor Burgmeyer, directeur Uitvoering Klant en Service bij het UWV (2021) en Ester Lieben, directeur Veiligheidsregio Haaglanden (2020).

Wil je meer lezen over Frans en de verkiezing? Kijk dan op de website van de gemeente Tilburg.