Maand van de Digitale Fitheid: “Meedoen is besmettelijk!”

Nog een paar dagen en dan barst vanaf 1 maart de derde Maand van de Digitale Fitheid weer los. Initiatiefnemer Marie Louise Borsje en haar RADIO-collega Lykle de Vries vertellen meer over nut en noodzaak, een American party en van schaamte naar vertrouwen. Maar pas op! Meedoen is besmettelijk.

Marie Louise Borsje en Lykle de Vries

Informatiebeheer: van PKM kampioen tot digitale rommel opruimen

Dit jaar richt de RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid (RADIO) zich tijdens de maand op informatiebeheer. Hoe jij omgaat met jouw persoonlijk kennismanagement. Eén van de 5 pijlers van digitale fitheid. Benieuwd naar wat Lykle en Marie Louise verder te vertellen hebben en hoe jij mee kunt doen? Lees het hele interview met deze RADIO-collega’s op digitaleoverheid.nl

Uitnodiging. Doe ook mee!

Je kunt natuurlijk zelf deelnemen aan de activiteiten. We beginnen vrijdag 1 maart met de feestelijke opening. Ontdek, leer, verbind! Laat je tijdens de kick off inspireren zodat je een vliegende start kunt maken met de maand. Kijk voor alle andere activiteiten in de agenda op de website van RADIO. Wil je nog meer weten of volgend jaar ook meedoen met jouw organisatie? Dat kan! Neem dan contact op met Lykle de Vries of Marie Louise Borsje. Ze helpen je graag!