Duik deze herfst met RADIO in de wereld van digitalisering

RADIO maakt leren over informatievoorziening, IT en innovatie leuk. Heb jij deze herfst al iets gepland om de i-kennis en i-vaardigheden van jezelf of jouw team verder te ontwikkelen? Meld je vandaag nog aan voor één of meerdere activiteiten van openluchtcollege tot webinar.

Duik deze herfst met RADIO in wereld van digitalisering. Bekijk het aanbod van RADIO voor deze herfst.

RADIO Webinar: De Team Werkovereenkomst | maandag 13 november

Een Team Werkovereenkomst? Wat is dat? Heel simpel: het is een set afspraken over hoe je onderling, binnen je team of afdeling, omgaat met e-mail, chats en documentatie. Lykle de Vries, RADIO, neemt je in een uurtje mee in de wereld van het digitaal werken. Meer informatie en aanmelden.

Kennissessie: Zelforganisatie zorgt voor werkplezier, maar is dat wel zo? | dinsdag 14 november

Doe mee aan de interactieve sessie waarin we de mogelijkheden en uitdagingen van zelforganisatie in de praktijk bespreken. Samen verkennen we hoe zelforganisatie kan bijdragen aan werkplezier en succes in onze organisaties. Meer informatie en aanmelden.

RADIO Lunchwandeling: Kantoorevolutie rondom het Binnenhof | maandag 27 november

In een openluchtcollege wandelen we onder leiding van Marie Louise Borsje, RADIO, rondom het Binnenhof en nemen we een kijkje in de geschiedenis van Den Haag als bestuurscentrum aan de hand van verhalen en interessante weetjes over kantoorevolutie en digitalisering bij de Rijksoverheid. Doe je ook mee? Wees er op tijd bij want er kunnen maximaal 10 mensen mee. Meer info en aanmelden.

RADIO Webinar: Het DNA van Informatiehuishouding | woensdag 29 november

Iedereen lijkt het momenteel alleen nog over generatieve AI te hebben. Maar wist je dat er nog veel meer en andere slimme manieren zijn om informatie en data te organiseren? Verbreed je blik en leer wat er allemaal nog meer mogelijk is tijdens dit RADIO webinar met Irene Nooren, strategisch adviseur in ICT en samenwerking. Meer informatie en aanmelden. Meer informatie en aanmelden.

RADIO bouwt mee met Rijksorganisatie ODI

RADIO maakt sinds 1 juli 2023 onderdeel uit van Rijksorganisatie ODI. RADIO verzorgt opleidingen op maat en kennisproducten zoals webinars, e-learnings en podcasts om de i-kennis en i-vaardigheden bij de overheid te vergroten. Meer weten of vragen? Bekijk de RADIO website.