01 juli RADIO Zomeracademie: leer meer over digitalisering

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Online en offline

Geef jouw ontwikkeling op gebied van digitalisering deze zomer een boost met het leeraanbod van de RADIO ZomerAcademie.

Deze zomer meer leren over digitalisering? Bekijk het aanbod van de RADIO ZomerAcademie

Een greep uit het aanbod

We trappen de ZomerAcademie af in Lelystad. Maak kennis met RADIO en ons aanbod tijdens ons bezoek op 4 juli aan de Rijkshub. Of wandel in het zonnetje met Marie Louise Borsje rond het Binnenhof. En ontdek met collega’s hoe veranderingen in huisvesting en technologische vernieuwing bijdragen aan hoe je vandaag je werkt doet. Verdiep je tijdens onze eendaagse cursus in de cloud. Kijk één van de populaire webinars terug en werk in de buitenlucht aan je digitale fitheid. Of bereid je alvast voor op de Maand van de Digitale Fitheid 2025. Genoeg leuks en leerzaams te doen deze zomer. Namens RADIO een fijne zomer met veel leerplezier. Wij ontmoeten je graag!