15 juni Maak kennis met het Rijk, kom naar een Vragen(v)uurtje!

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Online

Doe je graag een onderzoeks- of stageopdracht met maatschappelijke impact? Dit voorjaar kun je als student IT of Informatiemanagement op bezoek bij verschillende organisaties binnen de Rijksoverheid: Rijks I-Stage organiseert daarvoor online Vragen(v)uurtjes. In korte tijd praat elke organisatie je bij over de mogelijkheden en kun je hen rechtstreeks vragen stellen.

Lijkt het je wat? Dan kun je na het Vragen(v)uurtje solliciteren. Maak dus een uurtje tijd vrij in je agenda en meld je hieronder aan voor de organisatie waar je nieuwsgierig naar bent. Je mag natuurlijk ook meedoen aan meerdere Vragen(v)uurtjes!

Aanmelden

Je kunt aan meerdere Vragen(v)uurtjes meedoen: of je nu één organisatie wil leren kennen of ze allemaal interessant vindt! Meld je aan via deze pagina.

Dit zijn de organisaties waar je online op bezoek kunt:

15 juni 16:00-17:00 uur Inspectie Leefomgeving en Transport
22 juni 15:00-16:00 uur Dienst ICT Uitvoering (DICTU)