Podcast InterCoach - 'Coaching: Nut of noodzaak?'

Onderzoeken wat je zakelijke drijfveren zijn. Ontdekken wie je bent als leidinggevende. Of beter je grenzen aangeven. Als professional bij de overheid loop je soms tegen vragen aan waarop je zelf het antwoord nog niet hebt.

In dat geval kan een coachingstraject uitkomst bieden. Met de fijne bijkomstigheid dat alle coaches van InterCoach zelf ook bij de overheid werken. En jouw omgeving als geen ander kennen.

Podcast: Coaching, Nut of noodzaak? Coachees en coaches in gesprek over het effect van coaching op de werkvloer. - InterCoach

In de podcastserie ‘Coaching, nut of noodzaak?’ vertellen coachees (professionals die een coachingstraject volgen) en coaches over hun persoonlijke ervaringen met coaching op de werkvloer. Wat was voor hen de aanleiding om een coachingstraject te starten? Wat heeft het hen opgeleverd? En wat zijn de voordelen van een coach die zelf ook voor het Rijk werkt?

De podcasts staan online op onze podcastpagina. Dus luister mee!

Over InterCoach

InterCoach helpt professionals binnen de overheid bij hun zakelijke ontwikkeling. Laagdrempelig, vakkundig en effectief.

Ben je benieuwd of en hoe InterCoach jou kan helpen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dan onderzoeken we samen wat coaching voor jou kan doen.

Contact

070 700 05 70
intercoach@rijksoverheid.nl