Congres Rijk als aantrekkelijk werkgever, met medewerking van InterCoach!

4 april is het zover: dan openen de deuren van het congres “Rijk als aantrekkelijk werkgever”. Alle HR- en bedrijfsvoeringprofessionals van het Rijk zijn uitgenodigd om over dit belangrijke onderwerp te komen leren.

InterCoach, als organisatieonderdeel voor collega-coaching en intervisie, levert tijdens dit congres expertise door een divers aantal workshops te verzorgen.

Zo spreekt collega Albert van Ruitenburg over het onderwerp netwerken. Want waarom stapt de ene heel makkelijk een zaal voor onbekenden in en is het voor anderen een grote overwinning om dit te doen? Albert speelt tijdens de workshop in op hoe je de kunst van het netwerken aanleert en hoe je als HR-professional jouw organisatieonderdeel met deze kennis kunt inspireren en ondersteunen.

Je kunt ook aan de workshop “Ben je een boomer of ’n groentje?” meedoen.
Tijdens deze workshop spelen de InterCoach collega’s in op generatie-leren. Want hoe zit dat nou met de verschillen en overeenkomsten tussen diverse generaties? En hoe faciliteer je het gesprek hierover binnen jouw eigen afdeling of organisatieonderdeel?

Het Congres Rijk als aantrekkelijk werkgever 2023 wordt georganiseerd door het Directoraat-generaal Digitalisering en Overheidsorganisatie/Ambtenaar & Organisatie (DGDOO/A&O) en Personeel & Organisatie Rijk (O&P) Rijk. Organisatie en Personeel Rijk (O&P Rijk) is de nieuwe hr-dienstverlener van het Rijk per januari 2023 en is ontstaan uit de samenvoeging van P-Direkt, UBR Personeel en Binnenwerk.

Naast het hoofdthema “Rijk als aantrekkelijk werkgever” hebben O&P Rijk met de DGDOO/A&O een aantal sub thema’s gedefinieerd. Zoals beweging en groei, vitaliteit en welzijn, inclusie en diversiteit, banenafspraak en arbeidsmarktproblematiek.
Naast deze thema’s is er aandacht voor de oprichting van O&P Rijk en meer specifiek, voor de producten en diensten die O&P Rijk levert. In dit nieuwe, verrijkte congres zijn de welbekende P&O-dagen Rijk geïntegreerd.

Wil je er bij zijn?

Dat kan door je aan te melden via: Home | Rijk als aantrekkelijk werkgever (aantrekkelijkwerkgeverschap2023.nl)

Wil je meer weten over InterCoach?

Ga dan naar www.rijksorganisatieodi.nl/intercoach en neem contact met ons op.