Aanmeldingseisen

Volg jij een ICT-gerelateerde hbo- of wo-opleiding? Wil jij I-ervaring opdoen én werken aan projecten met maatschappelijke impact? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Via Rijks I-Stage kun je terecht bij de rijksoverheid voor een meeloop-, meewerk-, onderzoeks- of afstudeerstage op alle ICT-terreinen. Of je nu liever een stage doet in de richting van development, data, security, informatica, of juist in de richting van network engineering, information management of ICT-gerelateerd design: bij de Rijksoverheid kan het allemaal.

Wat neem je mee?

Je hebt affiniteit met ICT, je kunt goed samenwerken en uiteraard heb je veel zin om te leren en ervaring op te doen. Aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren gaan wij samen met jou op zoek naar jouw ideale stageopdracht bij een rijksorganisatie die bij jou past.

Geïnteresseerd?

Wil jij graag een I-stage doen bij de Rijksoverheid? In dit stagevacature-overzicht kun je zien wat ons huidige aanbod van I-stages is. Solliciteren doe je vervolgens hier via onze Werken voor Nederland pagina!

Op de hoogte blijven van nieuws, events en verhalen van onze I-stagiairs? Volg ons dan op LinkedIn en Instagram!