25 mei Click&Connect@Rijksoverheid

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Utrecht

Zoek je een I-stage of -afstudeeropdracht? of I-bijbaan of I-Traineeship? En lijkt het je wat om je in te zetten voor Nederland? Kom dan langs op het Click&Connect event van de Rijksoverheid op 25 mei!

Wat is Click & Connect?

Tijdens Click&Connect kun je in een ontspannen sfeer in gesprek gaan met ICT-medewerkers van Rijksorganisaties die I-stageplekken, I-afstudeerplekken, I-bijbanen en I-traineeships hebben. De rijksorganisaties die aanwezig zullen zijn laten je graag zien wat er bij de Rijksoverheid speelt in het I-domein.

Click&Connect is een uitgelezen kans om verschillende Rijksorganisaties te leren kennen en je te oriënteren op een stage en/of onderzoeksopdracht. Ook kun je vast kijken of een traineeship als eerste baan iets voor jou is.

Details

Datum: donderdag 25 mei
Tijd: 15.30 – 18.00 uur
Locatie: Utrecht

We starten met een inloop, gevolgd door een informatief gedeelte en daarna is de Meet & Greet met de Rijksorganisaties. We sluiten gezellig af met een borrel.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Meer Informatie over Rijks I-Stage

Weten wat Rijks I-Stage nog meer voor jou kan betekenen? Kijk dan op onze website en volg ons op Linkedin of Instagram. Hier krijg je een inkijkje in ons dagelijks werk en laten we I-stagiairs aan het woord over hun ervaringen bij de Rijksoverheid.
 
Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via het e-mailadres Rijksistage@rijksoverheid.nl.
 
Wij hopen je te zien!