30 maart Click&Connect@Rijksoverheid

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Turfmarkt 147, Den Haag

Zoek je een I-stage of -afstudeeropdracht? En lijkt het je wat om je in te zetten voor Nederland? Kom dan langs op het Click&Connect event van de Rijksoverheid op 30 maart!

Wat is Click & Connect?

Tijdens Click&Connect kun je in een ontspannen sfeer in gesprek gaan met ICT-medewerkers van Rijksorganisaties die stageplekken hebben. Aanwezig zijn in elk geval Politie Nederland, Auditdienst Rijk, SSC-ICT, Netherlands Enterprise Agency (RVO), Justitiële ICT Organisatie, DICTU, Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en Nederlandse Emissieautoriteit. Ze laten je graag zien wat er bij de Rijksoverheid speelt op het gebied van ICT.

Click&Connect is een uitgelezen kans om verschillende Rijksorganisaties te leren kennen en je te oriënteren op een stage en/of onderzoeksopdracht. Ook kun je vast kijken of een traineeship als eerste baan iets voor jou is.

Details

Datum: donderdag 30 maart 
Tijd: 15.30 – 18.00 uur
Locatie: Ministerie van Binnenlandse Zaken, Turfmarkt 147 in Den Haag

We starten met een inloop, gevolgd door een informatief gedeelte en daarna is de Meet & Greet met de Rijksorganisaties. We sluiten gezellig af met een borrel.

 

Meld je aan vóór donderdag 23 maart, vol = vol.

Meer Informatie over Rijks I-Stage

Weten wat Rijks I-Stage nog meer voor jou kan betekenen? Kijk dan op onze website en volg ons op Linkedin of Instagram. Hier krijg je een inkijkje in ons dagelijks werk en laten we I-stagiairs aan het woord over hun ervaringen bij de Rijksoverheid.
 
Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via het e-mailadres Rijksistage@rijksoverheid.nl.
 
Wij hopen je te zien!