Masterclass Verbinding Creëren vanuit Psychologische Veiligheid en Gedeelde Menselijkheid

'Psychologische veiligheid is als zuurstof, als het in de ruimte is nemen we het voor lief, zodra het er niet is heeft iedereen het door.' - David Mclean

Deze masterclass kan zowel voor leidinggevenden als voor medewerkers algemeen en voor teams worden verzorgd.

Hoe kan je positieve invloed uitoefenen op de werkdrukbeleving - zowel voor jezelf en als leidinggevende voor je medewerkers?

De sleutel ligt in het creëren van verbinding – met jezelf en je eigen ervaring van druk, en tussen jou en je collega’s.

Als de werkdruk oploopt, is die verbinding vaak het eerste dat sneuvelt. Daarom verkennen we in deze bijeenkomst twee factoren waarmee je verbinding legt en verdiept: psychologische veiligheid en van daaruit gedeelde menselijkheid.

Je ontdekt en ervaart in deze masterclass hoe je werkdrukbeleving positief kunt beïnvloeden en daarmee aantoonbaar de werkbetrokkenheid verhoogt, samenwerking versterkt en prestaties verbetert. 

Na afloop heb je inzicht in hoe je als medewerker en als leidinggevende psychologische veiligheid kunt vergroten en gedeelde menselijkheid kunt vergroten, voor jezelf en in je team. 

Meer weten over de mogelijkheden? Stuur ons een bericht via mindfulrijk@rijksoverheid.nl