Masterclass Design je Ambtelijk Vakmanschap

'Knap om in 2 uur tijd zo'n stimulerende workshop te geven. Concrete workhacks waar ik meteen mee aan de slag kan en leuk om hierover samen met collega’s te brainstormen... Het smaakt naar meer!'

Ben je toe aan meer creativiteit in je werk? Vind je je werk wel leuk, maar kun je wel een extra dosis positiviteit, uitdaging of motivatie gebruiken? Is je werk structureel veranderd in de hybride werksituatie en wil je daar een constructieve wending aan geven? Maak kennis met Werkdesign!

Werkdesign is een wetenschappelijk gevalideerde methode om je taken leuker en interessanter te maken. Door aan de slag te gaan met je werkbeleving, leer je een nieuwe manier om je dagelijkse werk leuk(er) te maken. Hierdoor krijg je meer energie van je werk, lever je betere kwaliteit en werk je vaker vanuit flow.

Tijdens deze masterclass ontdek je wat werkdesign is en leer je het meteen toe te passen op je eigen werkzaamheden. Na afloop weet je waar jij in flow of unflow komt, en heb je workhacks ontworpen die je meteen uit kunt proberen, voor jezelf of in de samenwerking.

Meer weten over de mogelijkheden? Stuur ons een bericht via mindfulrijk@rijksoverheid.nl