De Mindful Hybride rijksmedewerker

'De combinatie mindfulness en hybride werken passen uitstekend bij elkaar en geven me handvatten voor meer persoonlijk leiderschap. De nut en noodzaak van pauzeren was voor mij echt een eye-opener. Fijn om ook praktische handvatten te ontvangen om ermee aan de slag te gaan.'

We zijn aangekomen in het tijdperk van hybride werken. Dit is zowel een kans als een uitdaging om je werkomstandigheden positief te veranderen. Hoe kan je dit slim aanvliegen als Rijksmedewerker?

In deze sessie ontdek je wat hybride werken precies is, wat de grootste kansen en valkuilen zijn en hoe je jouw persoonlijke werkvoorkeuren kunt laten aansluiten voor meer werkplezier, energie en stressbestendigheid. Je krijgt een ‘hybride werken canvas’ aangereikt die je zowel persoonlijk als in je team kunt invullen.

Daarnaast verbinden we het hybride werken met de nut en noodzaak van pauzeren en de rol die mindfulness daarin kan spelen. Na afloop heb je inspiratie en inzichten om hybride werken tot een succes te maken en heb je praktische tools om deze meteen in de praktijk te brengen.

Meer weten over de mogelijkheden? Stuur ons een bericht via mindfulrijk@rijksoverheid.nl.