Bevlogen en in Balans Hybride Werken

'Heel praktisch en goed wetenschappelijk onderbouwd. Het nut bewijst zich ook heel snel. Bijvoorbeeld die korte pauzes van drie minuten. Ik ben Zenspresso-verslaafd geworden!'

Hoe blijf je bevlogen en in balans in het hybride werken tijdperk? Gedeeltelijk thuiswerken biedt mooie kansen maar ook grote uitdagingen. Het kan daardoor grote impact hebben op je werkplezier, werk-privé balans, algehele tevredenheid en je werkdrukbeleving.

In dit vierluik (ook mogelijk als 2- of 3-luik) krijg je praktische tools en inzichten die je meteen in je werk kunt toepassen om je bevlogenheid, vitaliteit en balans te verhogen.

Resultaten:

  • Inzicht en grip op je meest hardnekkige (werk)gewoontes van je mail checken tot je telefoon erbij pakken tot afleiders in je werk. 

  • Weten wat je VIA Sterke Kanten zijn en hoe je ze inzet voor meer flow en bevlogenheid. 

  • Wetenschappelijke achtergrond nut en noodzaak van pauzeren en hoe je dat op (kleine en creatieve) manieren kunt toepassen in je (thuis)werkdag. 

  • Mindfulness als basisvaardigheid ontdekken voor meer (zelf)inzicht, focus, ontspanning en reflectief vermogen. 

  • Praktische inzichten voor meer en betere slaap. 

Het vierluik bestaat uit twee tot vier online of live workshops die op elkaar voortbouwen:

Na afloop van iedere workshop krijg je experimenten mee om de inzichten uit de bijeenkomst meteen in de praktijk te brengen. 

Meer weten over de mogelijkheden? Stuur ons een bericht via mindfulrijk@rijksoverheid.nl.