Bevlogen aan de slag met Mindfulness

"Leuke en leerzame workshop. Nog niet eerder gehoord van de aangeboren ‘spier van aandacht’. Deze intrigeert me. Ik zou graag deze spier willen trainen om mijn mentale en fysieke balans te optimaliseren."

Werk jij vanuit bevlogenheid of buffel je stug door? Krijg je energie van je werk, put het je uit of varieert dat van dag tot dag of periode?

Mindfulness helpt je herkennen hoe je werkt, waar je energie van krijgt of waar je juist op leegloopt. Door dit te zien en herkennen, ontstaat de keuze om bewust te schakelen en je werksituatie te veranderen of er anders mee om te gaan. Deze effecten stapelen en zorgen ervoor dat je meer in je kracht komt te staan in je werk. 

In deze sessie ontdek je wat mindfulness is, wat bevlogenheid is, hoe je in een flow-toestand komt en hoe mindfulness je daar meer toegang toe kan bieden. 

Na afloop heb je de tools in handen om dit meteen in de praktijk te brengen en geven we je een 21-dagen challenge mee om de technieken eigen te maken en onderdeel te maken van je routine. 

Meer weten over de mogelijkheden? Stuur ons een bericht via mindfulrijk@rijksoverheid.nl