Meld je nu aan voor de kennissessie op 26 oktober: ‘Inhuren op een andere manier’

Ken jij al de alternatieve mogelijkheden naast externe inhuur? Vaak wordt er snel naar de markt gekeken, maar intern is er ook van alles mogelijk!

Meld je aan voor de kennissessie 'Inhuren op een andere manier'!

Op 26 oktober van 11:00 tot 12:00 uur organiseren we een online sessie, georganiseerd door I-Vakmanschap. Hier ontdek je de kansen van interne inzet voor het aantrekken van gekwalificeerde I-professionals ter versterking van jouw organisatie.

In deel 1 van onze 'Creatief Werven'-reeks hebben we de mogelijkheden binnen onze CAO besproken en voorbeelden gedeeld van COA en Rijkswaterstaat. In deel 2 presenteren we oplossingen voor het tekort aan I-professionals met behulp van interne inzet.

  • Willemijn Westerbeek en Leon Engelvaart van Inspectie Leefomgeving en Transport delen hun ervaringen met Rijks ICT Gilde in combinatie met I-Interim Rijk
  • Sander Klaver van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) vertelt meer over de Detavast Constructie – Wat is het?
  • Madeleine Heuvelman van Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat neemt ons mee in wat de samenwerking met I-Partnerschap Rijk - Onderwijs en Rijks I-Traineeship kan betekenen in het aantrekken van jong talent.
  • Hans van der Aa, Marc-Jan Kraaijenzank en Gijs Vermeulen zijn in de digitale zaal aanwezig en helpen het beeld compleet te maken en / of kunnen vragen beantwoorden.

Kortom, ontdek tal van nieuwe interne mogelijkheden in één sessie!

Wie kan deelnemen?

Deze kennissessie is relevant voor (IT/IV)-managers en HR-professionals bij rijksorganisaties, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Datum & tijd

De online sessie vindt plaats op donderdag 26 oktober van 11:00 tot 12:00 uur.

Meld je hier aan!

Meld je aan voor deze kennissessie. Na registratie ontvang je een bevestigingsmail, en later ontvang je de link naar de online sessie via e-mail.